Akademia Nauk Stosowanych w Łomży - strona głównaBiuletyn Informacji Publicznej - strona główna

>> Strona główna > Studia > Programy studiów


Program studiów II stopnia - Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (profil praktyczny), obowiązujący od roku akad. 2019/2020

To jest archiwalna wersja z dnia 2021-06-04 10:56:37.

Załączniki:
  1.   PROGRAM STUDIÓW_II ST TZiZCZ_2019-2020.pdf
  2.   Uchwała Nr_23_2021.pdf
  3.   TŻiŻC Program studiów II stopnia 2019_2020 - AKTUALNY.pdf
Wytworzył:   Senat

Dokument z dnia:2021-04-22

Opublikował: Sandra  Chrostowska

Publikacja z dnia: 2021-06-04 10:56:37

Wersja dokumentu: 2

Ilość wyświetleń: 190


Projekt: TS 2010

System miniBIP v.0.3