Akademia Nauk Stosowanych w Łomży - strona głównaBiuletyn Informacji Publicznej - strona główna

>> Strona główna > Studia > Akredytacje


Akredytacja kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Uchwała 1033/2010 Prezydium Państwowej Komisji Akredytacyjnej z dnia 7.10.2010 r. w sprawie oceny jakości kształcenia na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka prowadzonym na poziomie studiów pierwszego stopnia w Instytucie Technologii Żywności PWSIiP:
- następna ocena jakości kształcenia powinna nastąpić w roku akademickim 2011/2012.  



 

Wytworzył: Ewa  Zawłocka

Dokument z dnia:2011-03-29

Opublikował: Ewa  Zawłocka

Publikacja z dnia: 2011-03-29 14:06:00

Wersja dokumentu: 1

Ilość wyświetleń: 1465


Projekt: TS 2010

System miniBIP v.0.3