Zarządzenie Kanclerza nr 7/13 w spr.: powołania komisji przetargowej - dostawa aparatury technologicznej do przetwarzania żywności...
Zarządzenie Nr 7/13
Kanclerza Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
z dnia 27.02.2013 r.
w sprawie: powołania komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia
publicznego na „Dostawa aparatury technologicznej do przetwarzania żywności oraz aparatury do
badania wytrzymałości i tekstury”
Na podstawie § 74 ust. 2 pkt 31 Regulaminu organizacyjnego PWSIiP, zgodnie z art. 19 ust. 2 i art. 21 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.) zarządza się co następuje:
§ 1
Powołuję komisję przetargową do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na „Dostawa aparatury technologicznej do przetwarzania żywności oraz aparatury do badania wytrzymałości i tekstury” w składzie:
- Przewodniczący komisji – Edward Bochenko
- Członek Komisji – Jerzy Rutkowski
- Sekretarz komisji – Aldona Chojnowska
§ 2
Zakres obowiązków członków Komisji Przetargowej określony został w „Regulaminie komisji przetargowej”, stanowiącym załącznik do Zarządzenia nr 70/10 z dnia 28.12.2010 r. Rektora Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży.
§ 3
Komisja powołana jest na czas przeprowadzenia ww. postępowania o udzielenie zamówienia publicznego.
§ 4
Zarządzenie wchodzi w życie z 27.02.2013 r.
Kanclerz
(-) mgr Henryk Trojanowski
Wytworzył: | Kanclerz |
Dokument z dnia: | 2013-02-27 |
Opublikował: | Zawłocka Ewa |
Publikacja z dnia: | 2013-03-07 10:05:12 |
Wersja dokumentu: | 1 |
Ilość wyświetleń: | 855 |
Pokaż wszystkie dokumenty w kategorii rok 2013